10 Kasım
10.11.2018 11:30:50
Futbol Direktörümüz Sedat Karabük'e Önemli Görev

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) tarafından düzenlenen 39'uncu Avrupa Futbol Antrenörleri Dernekleri Birliği (AEFCA) Sempozyumu Antalya’da başladı. Belek'teki bir otelde düzenlenen sempozyumda Futbol Direktörümüz Sedat Karabük, önemli bir görev üstlendi.

 

Sempozyumun saha uygulamasını da Futbol Direktörümüz Sedat Karabük üstlendi. Bu görev TÜFAD Genel Başkanı İsmail Dilber ve yönetim kurulu tarafından görev verildi.
İki aşamalı gerçekleşen sempozyumun ilk gününde Sedat Karabük, şut oyunlarıyla ilgili animasyonlu sunumun ardından, ikinci gününde U14 ve yukarı gruplarıyla ilgili baskı altında şut uygulamasını Antalyaspor U14 ve üstü yaş gruplarındaki lisanslı futbolcularıyla çalışmayı gerçekleştirdi. Sedat Karabük’ün İngilizce olarak yaptığı sunumu yerli ve yabancı teknik direktörler tribünden izledi. Sedat Karabük’e sunumda; altyapı antrenörlerimiz ve scout ekibimiz de destek verdi.
Futbol Direktörümüz Sedat Karabük, "AEFCA genel merkez yönetimine Antalyaspor’da görev yapan bizleri tercih ettikleri ve sempozyumu Antalya'ya kazandırdıkları için teşekkür ederiz" dedi.

 

 

 

 

Futbol