03 Mayıs
3.05.2017 16:20:06
Gazilerden Antalyasporumuza Kutlama
Başakşehir maçına hazırlanan Antalyasporumuz, sürpriz bir ziyaretle moral buldu. Türkiye Muharip Gaziler Derneği Antalya Şubesi'nin başkan, yönetici ve üyeleri, Atilla Vehbi Konuk Tesislerimize gelerek takımımızı ziyaret etti.
 
 
 
Antrenman öncesi tesislere gelen muharip gaziler, teknik heyet ve futbolcularımız tarafından alkışlarla karşılanarak onore edildi. Gaziler de, Teknik Direktörümüz Rıza Çalımbay ile Takım Kaptanımız Samuel Eto'o'ya derneklerinin rozetini takıp flama verdi. Fotoğraf çekimi sırasında gaziler, Eto'o'ya kalpak giydirdi.
 
 
 
ÇALIMBAY VE FUTBOLCULARA TEŞEKKÜR

 
Aynı zamanda Kıbrıs gazisi olan Türkiye Muharip Gaziler Derneği Antalya Şubesi Başkanı Emekli Piyade Kıdemli Albay Z. Abidin Sezer, "Antalyasporumuz sezona kötü başlamıştı. Rıza Çalımbay'ın göreve gelmesinden sonra takımımız büyük bir çıkışa geçerek Antalyalılar olarak hepimizi gururlandırdı. Teknik heyetimize ve futbolcularımıza, başarılarının karşılığında teşekkür etmek için ziyarette bulunduk. Antalyasporumuzun maçlarını izlemesi için tüm üyelerimizi teşvik etmeye devam edeceğiz" dedi. Teknik Direktörümüz Rıza Çalımbay da, muharip gazilerin ziyaretiyle onurlandıklarını belirterek, kendilerine gösterilen ilgi ve sevgiye layık olacaklarını ifade etti.




 
 
 
 

Futbol