31 Mayıs
31.05.2017 14:46:54
Hastaneden Deplasmana

Sokakta oynarken düşünce sol kol bileği kırılan 10 yaşındaki Gülsu, babasıyla gideceği ilk deplasmandan vazgeçmedi. Gülsu, kırılan kolunu hastanede alçıya aldırıp, babasıyla Kasımpaşa deplasmanına gitti

 

Antalyaspor’umuzun deplasmanda 3-0 kazandığı  Kasımpaşa maçı, ilkokul 4. sınıf öğrencisi minik taraftar Gülsu’nun arma sevdası uğruna yaptığı fedakârlıkla çok farklı bir anlam kazandı. 

 

Kırmızı-beyazlı takımın iç saha maçlarını kaçırmayan 10 yaşındaki Gülsü Dürdane Karakaş, babasıyla gitmeyi planladığı ilk deplasman olan Kasımpaşa maçı öncesi kötü bir talihsizlik yaşadı. Maçtan bir gün önce sokakta arkadaşlarıyla oynarken sol kolunun üzerine düşen Gülsu, hastaneye kaldırıldı. Hemen kaldırıldığı hastanede Gülsu’nun sol kolunun bileğinde kırık tespit edildi ve alçıya alındı. Özel bir hastanede ambulans şoförü olan babası Emin Karakaş’la birlikte ertesi gün babasıyla Kasımpaşa deplasmanına gidecek olan Gülsu, bu talihsiz kazaya rağmen günlerdir heyecanla beklediği maçın heyecanını yaşamaktan vazgeçmedi.

 

DOKTOR RAPORUYLA UÇAĞA BİNİP İSTANBUL’A GİTTİ

 

Kızının Kasımpaşa deplasmanına gitme ısrarı üzerine baba Emin Karakaş, doktoruyla görüştü. Doktorun, uçağa binebilir raporu vermesi üzerine minik Gülsu, hastaneden taburcu olup evine geldi ve sabah erkenden babasıyla uçakla İstanbul’a gitti. Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadı’nda, yüzlerce Antalyaspor taraftarıyla birlikte maçı izleyen ve 3-0’lık galibiyetin tanığı olan Gülsu, mutlu bir şekilde Antalya’ya döndü. Antalyaspor Profesyonel Takım Menajerimiz Cem Deda, İstanbul Atatürk Havalimanı’nda karşılaşıp deplasman hikayesini öğrendiği Gülsu’yu, Atilla Vehbi Konuk Tesisleri’ne davet ederek futbolcularla tanıştırıp forma hediye etme sözü verdi.

 

 

 

 

 

 

Futbol