08 Haziran
8.06.2017 10:31:25
Küçük Akrepler Rotayı Şampiyonluğa Çevirdi

Antalyaspor U13 futbol takımımız, gözünü Türkiye Şampiyonluğu’na dikti.

 

Namağlup Antalya Şampiyonluğu’nu elde eden ve bu başarıyla Türkiye Şampiyonası’na katılmaya hak kazanan Antalyaspor U13 futbol takımımız, 11-14 Haziran günlerinde Denizli’de şampiyonluk için mücadele verecek.

 

Grup müsabakalarında 12 maçın 12’sinde galibiyet elde ederek tüm maçları kazanan tek takım olarak play-off maçlarına katılan Antalyaspor U13 futbol takımımız, namağlup şampiyon oldu.  Antalya merkezde tek devreli lig usulüne göre oynanan maçlar sonucunda grup 1.’leri direkt, grup 2.’leri play-off sonucu, toplam 3 takım Antalya'yı temsil etmek için Türkiye Şampiyonası’na katılacak.

 

ROTADA KUPA VAR

 

Muğla Bitez Dondurma Pedasa Gençlik Spor, İzmir Altınordu, İzmir Çiğli Belediyespor, Burdur Yeni Burdurspor ve Aydın takımlarının rakip olacağı turnuvaya Avrupa'nın en modern kulüp kompleksi olan Antalyaspor Atilla Vehbi Konuk Tesisleri’nde hazırlanan kırmızı-beyazlı futbolcularımız, rotasını şampiyonluk kupasına doğru çevirdi. 

 

 “TAKIMIMI TEBRİK EDİYORUM”

 

Müsabakalar öncesi konuşan Antalyaspor U13 Takım Antrenörümüz Bulut Pehlivan, “Grup müsabakalarını da play-off maçlarını da namağlup tamamlayan takımımızı gönülden tebrik ediyorum. Türkiye Şampiyonası’nda da hem ilimizi hem de kulübümüzü en iyi şekilde temsil etmek istiyoruz. Bunun için de elimizden geleni yapacağız” dedi.

 

“İYİ OYNAMAK, GALİBİYETİ GETİRİYOR”

 

Antalyaspor Altyapı Koordinatörümüz David Badia ise, “Bu sene gelen yeni sistem ile başarıya ulaştık. Gerçekten iyi oynayarak, iyi bir sistemle, maçları domine ederek 12 maçın hepsini galibiyetle tamamlamayı başardık.  Aslında burada galibiyetten daha da önemli olan iyi oynamak. Bu da beni gerçekten mutlu ediyor. İyi oyun zaten galibiyeti beraberinde getiriyor” ifadelerini kullandı.

 

 

 

 

 

 

Futbol