07 Mayıs
7.05.2018 12:58:29
Menderes Türel'den Antalyasporumuza Kutlama

Bu sezon kritik deplasman maçlarında Antalyasporumuz yalnız bırakmayan kulübümüzün onursal başkanı ve Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Gençlerbirliği deplasmanında da takımımızın yanındaydı. 

 

Karşılaşmayı TBMM eski Başkanı Adalet eski Bakanı Mehmet Ali Şahin, Antalya Milletvekilleri Mustafa Köse, Atay Uslu, İbrahim Aydın ve Sena Nur Çelik, Başkanımız Cihan Bulut ile birlikte izleyen Türel, 1-0 kazandığımız maç sonrası takımımızın soyunma odasına geldi. Soyunma odasında Başkanımız Cihan Bulut ve Asbaşkanımız Sefik Öz ile birlikte teknik heyet ve futbolcularımızı kutlayan Türel, "Size olan güvenimizi boşa çıkarmayıp bu kritik maç için Ankara'ya gelen binlerce taraftarımızın sevgi ve desteğine layık olduğunuz için hepinizi tebrik ediyorum" dedi. Teknik heyet ve futbolcularımız da Türel'in bu sözlerine coşkulu alkışlarla karşılık verdi.
Onursal Başkanımız Menderes Türel, Başkanımız Cihan Bulut ve Asbaşkanımız Şefik Öz, Antalya'ya dönerken uçakta da yeni sezon planlaması ile ilgili görüş alışverişinde bulundular.

 

Futbol