05 Mart
5.03.2019 16:41:08
Öğretmenler Günü’nde Sürpriz Ziyaret

Antalyaspor Kulübü Derneği Başkanımız Nafiz Tanır, Antalyaspor A.Ş. Asbaşkanlarımızdan Nurettin Ünal ile Teknik Direktörümüz Leonardo Araujo, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla Ahmet Leman Baydar Ortaokulu'nu ziyaret etti.

“TAKIMI, ANTALYASPOR'UN PİLOT TAKIMI YAPTIK”
Düzenlenen etkinlikte konuşan Antalyaspor Kulübü Derneği Başkanımız Nafiz Tanır, okul takımının geçen yıl Antalya'da il birinciliği kazanarak kısıtlı imkanlarla önemli başarılar elde ettiğini söyleyerek, beden eğitimi öğretmeni Sinem Levent'in 3 yıl önce okuldaki öğrencilere voleybol eğitimi verdiğini ve spora alıştırdığını anlatarak, “Okul takımını Antalyaspor'un midi kızlar voleybol pilot takımı olarak Antalyaspor Kulübü Derneği bünyesine taşıdık. Genç voleybolcularla önemli başarılar kazanmak istiyoruz. Sportif başarının yanı sıra Antalyaspor olarak sosyal sorumluluk projesi kapsamında genç sporculara ayrı önem veriyoruz” dedi.
“ÖĞRETMEN OLMAK, AYNI ZAMANDA ANTRENÖR OLMAK KOLAY DEĞİL”
Teknik Direktörümüz Araujo da 24 Kasım Öğretmenler Günü'nde öğretmen ve öğrencileriyle bir arada olmaktan çok mutlu olduğunu söyleyerek, “Çocuklar, sizlere baktıkça kendi çocukluğumu hatırladım. İnanın bana en güzel yaşlarınız bu yaşlar. Öğretmen olmak, aynı zamanda antrenör olmak kolay değil. Voleybol takımının başarısını biliyorum. İmkansızlıklar vardı bu imkansızlıklara rağmen kurulan bir takım var. Kısıtlı imkanlara rağmen kurulan ve başarı kazanan takımın sporcularına, öğretmenlerine ve voleybol oynayan öğrencilere teşekkür ederim” şeklinde konuştu.

Ziyarette öğrenciler Teknik Direktörümüz Araujo'ya yoğun ilgi gösterdi. Teknik Direktörümüz Araujo, Antalyaspor'un okuldaki pilot voleybol takımı sporcularıyla önce voleybol oynadı sonra okulun öğretmenlerine çiçek hediye etti. Düzenlenen etkinlikte öğretmenlerin kendisine ikram ettiği gözlemeyi de yiyen Araujo, köy usulü gözlemeyi çok beğendiğini söyledi.

Futbol