29 Mart
29.03.2018 13:53:07
Potanın Akrepleri Okul Ziyaretinde

Döşemealtı İlçesi’nde yer alan Yeniköy Ortaokulu’na konuk olan basketbol takımımız Baş Antrenörü Arda Vekiloğlu, Takım Kaptanımız Cihan Mumcuoğlulları ve takımımızın başarılı oyuncularından Ömer Sancaklı, öğrencilerin soru yağmuruna tutuldu.

Türkiye Basketbol Ligi’nde mücadele eden basketbol takımımız, Döşemealtı Yeniköy Ortaokulu’nun konuğu oldu. Okulun bahçesinde gerçekleşen söyleşide öğrenciler basketbol takımımızı  Antalyaspor marşları ve alkışlar eşliğinde karşıladı. Yoğun ilgiyle karşılaşan basketbol takımımız, öncelikle Yeniköy Ortaokulu’nda okuyan sporcu iki öğrencinin, ardından da dinleyici diğer öğrencilerin sorularını yanıtladı.

MAÇA DAVET ETTİLER

Basketbol takımımızın, spor kariyerlerinin yanı sıra bu mesleği yapmanın zorlukları gibi pek çok soruya yanıt verdiği söyleşinin ardından öğrenciler imza almak ve fotoğraf çektirmek için adeta birbiriyle yarıştı. Söyleşiye katılamayan öğrencileri de sınıflarında ziyaret eden takımımızın Baş Antrenörü Arda Vekiloğlu, tüm öğrencileri maçlarında görmekten duyacakları mutluluğu dile getirerek, “Sizleri de maçlarımızda yanımızda görmek, gücümüze güç katacaktır” dedi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Futbol