10 Ocak
10.01.2017 16:02:53
Sandro Raniere İle 3.5 Yıllık İmza

Antalyasporumuz, dış transferde Salih Dursun’dan sonra ikinci imzayı Brezilyalı futbolcu Sandro Raniere Guimarães Cordeiro’ya attırdı. İngiliz ekibi Queen’s Park Rangers’dan bonservis bedelsiz olarak transfer edilen 27 yaşındaki futbolcu, başkanımız Ali Şafak Öztürk, asbaşkanımız Nurettin Ünal ile yönetim kurulu üyelerimizden Salih Peker’in de katıldığı Hasan Subaşı Tesisleri’ndeki imza töreninde 3.5 yıllık sözleşme imzaladı.

 

YENİDEN BREZİLYA MİLLİ TAKIMI

 

Başkanımız Ali Şafak Öztürk, defansif orta saha oynayan Sandro’nun mevkisinin en iyilerinden biri olduğunu belirterek, “Sandoro ile 3.5 senelik kontrat imzalıyoruz. Kendisi kulübünden bonservis bedelsiz olarak bize geldi. Defansif orta saha 6 numara oynayan ve mevkisinin en iyilerinden olan, büyük hedefleri olan ve kulübümüzün hedefleri ile örtüşen bir oyuncuyla imza atmış bulunuyoruz. Mutluyuz, Antalyaspor formasını giyerken inşallah kendisini de tekrar Brezilya Milli Takımı’nda görebileceğimiz bir oyuncu.” dedi.

 

BURADA OLMAK GURUR VERİCİ

 

Neşeli hareketleri ile dikkat çeken Sandro da duygularını şu sözlerle ifade etti: “Öncelikli olarak çok mutluyum Antalyaspor’un bu güzel projesinde yer alacağım için. Huzurlarınızda, İngiltere’de üzerimde emeği olan herkese teşekkür etmek istiyorum. Çok güzel bir altı buçuk yıl geçirdim. Bu muhteşem projede olmak benim için bir gurur.  Başkanımıza ve yöneticilerimize huzurlarınızda tekrar teşekkür ediyorum. Burada olmama imkan sağladılar. Biraz uzun sürdü görüşmelerimiz ama sonunda buradayım. Tüm heyecanımla, sanıyorum başkanımız da o heyecanı taşıyordur. Uzun görüşmelerimiz oldu kendisiyle. Elimden geldiğince takımımıza maksimum katkı vermeye çalışacağım.“

 

 

 

Futbol