08 Aralık
8.12.2017 11:26:19

Basketbol Takımımız Başantrenörü Arda Vekiloğlu, geçtiğimiz hafta deplasmanda oynadıkları Yalova Belediyesi maçı ve yarın Akdeniz Üniversitesi Gazi Mustafa Kemal Spor Salonu’nda karşılaşacakları Bursaspor Durmazlar maçı hakkında konuştu.

 

Geçtiğimiz hafta sonu deplasmanda karşılaştıkları Yalova Belediyesi maçı hakkında konuşan Basketbol Takımımız Başantrenörü Arda Vekiloğlu, “Yalova Belediyesi; ligde sıralamada son sırada olsa da, kaybettiği maçlarda az sayı farklarıyla yenilen tehlikeli bir takımdı. Skor potansiyelleri vardı. Ortalama 81 sayı buluyorlardı ve bizim maçımızda da 80 sayı elde ettiler. Bu nedenle, maç kolay geçmedi. Özellikle de karşılaşmanın ilk yarısını geride kapattık ve umduğumuzdan daha fazla sayı yedik. Ama ikinci yarı, bize ait olan kimliği hem savunmada hem de hücumda sahaya yansıttık. Neticede de farklı bir şekilde galip geldik” şeklinde konuştu.
“SÜPER LİG’E ÇIKMA HEDEFİYLE YOLA ÇIKMIŞ BİR TAKIM”
Bursaspor maçı hakkında da açıklamalarda bulunan Arda Vekiloğlu, “Bursaspor geçtiğimiz yıl, bir üst lige çıkma noktasına kadar gelmiş bir ekip. Bu sene de üzerine koyarak, iskelet kadrodaki bazı oyuncuları muhafaza edip, üstüne de yeni oyuncular eklediler. Hedef büyüterek; Süper Lig’e çıkma hedefiyle yola çıkmış bir takım. Şu ana kadar ki gidişat belki öngördüklerinin altında kalmış olabilir. Ama mevcut konum ve hedefleri de çok fazla değişmiş değil. Önemli bir takım. İyi oyuncuları olduğu kadar değişik yerlerden skor opsiyonları da var. Sert savunma yapan mücadeleci bir ekip. Bu maçı baştan sona hem iyi savunma yaparak hem de müthiş bir enerjiyi sahaya yansıtarak oynamamız lazım” dedi.
“EN ÜST DÜZEY MÜCADELE GÜCÜMÜZÜ ORTAYA KOYMAK ZORUNDAYIZ”
Akdeniz Üniversitesi içerisinde yer alan Gazi Mustafa Kemal Spor Salonu’nda oynayacakları karşılaşmaya tüm taraftarlarımızı beklediklerini söyleyen Vekiloğlu sözlerine şöyle devam etti: “Yumuşak oynamayı ve basit hataları kaldıracak bir maç değil. İlk dakikadan son dakikaya kadar en üst düzey mücadele gücümüzü ortaya koymak zorunda olduğumuz bir maç. Şu anada kadar oynadıkları her deplasmanda taraftar desteğiyle oynayan bir takım. Evinde zaten müthiş bir desteği olan bir takım. Bizim de her geçen gün artan taraftar desteğimizin belki de bu maçta zirve yapması lazım. Seyircimizin o koşulsuz desteğine ve itici gücüne rakip takım üzerinde yaratacağı baskıya ihtiyacımız var.”

 

 

 

Futbol