03 Nisan
3.04.2018 16:05:04
Taraftarımızdan Takımımıza Moral Ziyareti
Antalyasporumuzu Batı Tribünü'nde destekleyen taraftarlar, Atilla Vehbi Konuk Tesislerimize gelerek takımımıza moral ziyareti yaptı. Takımımızın antrenmanını izleyen taraftarlar, çalışma bitiminde teknik heyet ve futolcularımıza baklava ikram etti. Ziyarete gelen taraftar grubu adına konuşan Süleyman Turhan, Kasımpaşa ve Bursaspor maçlarında alınan galibiyetler için takımımızı kutladı ve Kardemir Karabükspor maçından da galibiyetle dönüleceğine olan inançlarını dile getirdi. 
 
 
 
"TÜREL VE BULUT SÖZLERİNİN ADAMIDIR"
 
Ligin ilk yarısında alınan sonuçlara rağmen takımın kalitesinden hiç şüphe duymadıklarını anlatan Turhan, "Bizler, uzun yıllardır tribünde Antalyaspor'un destekçileriyiz. Antalyaspor'un uzun yıllara dayanan döneminin canlı tanıklarıyız. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel ile Antalyaspor Başkanı Cihan Bulut ve yönetiminin bu takımın her türlü sıkıntısını çözmek için canla başla çalıştıklarını çok iyi bilen insanlarız. Hiç merak etmeyin, Menderes Türel ve Cihan Bulut, verdikleri sözü tutan şehr-i emin isimlerdir. İkisi de sözlerinin adamıdır. Siz sadece önünüzde oynayacağınız maçları düşünün. Gerisini kafanıza takmayın. Son haftalardaki mücadelenizi yürekten alkışlıyoruz" dedi. 
 
 
 
HOCAMIZDAN TARAFTARA TEŞEKKÜR
 
Taraftarımızın bu jestine teşekkür eden Teknik Direktörümüz Hamza Hamzaoğlu ise, her maçı kazanmak için sahaya çıktıklarını, taraftarın da büyük desteğini gördüklerini ifade ederek, "Taraftar konusunda takım olarak çok şanslı olduğumuzu düşünüyoruz. Taraftarımızdan çok büyük güç aldık. Biz asla maç ve rakip ayırımı yapmıyoruz. Her maça galibiyet için çıkıyoruz ve her zaman en önemli maç olarak önümüzdeki ilk maçı görüyoruz. Çok güzel günler göreceğiz" diye konuştu. 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Futbol