18 Ekim
18.10.2018 11:44:18
Teknik Direktörümüz Bülent Korkmaz: Çok Koşmamız Ve Mücadele Etmemiz Gerekiyor

Teknik Direktörümüz Bülent Korkmaz, Atilla Vehbi Konuk Tesisleri’nde düzenlenen basın toplantısında Aytemiz Alanyaspor maçı öncesi açıklamalarda bulundu.

 

Teknik Direktörümüz Bülent Korkmaz, Atilla Vehbi Konuk Tesisleri’nde düzenlenen haftalık basın toplantısında basın mensuplarıyla bir araya geldi. Aytemiz Alanyaspor maçı öncesi değerlendirmelerde bulunan Teknik Direktörümüz Bülent Korkmaz, zor bir rakip ve zor bir karşılaşma olacağını söyledi.

 

Milli Takım maçları nedeniyle verilen aranın özellikle sakat oyuncularımızın iyileşmesi için fırsat olduğunu belirten Teknik Direktörümüz Bülent Korkmaz, “Mevlüt ve William’ın sakatlıkları geçti. Tabii 90 dakika özellikle de Mevlüt’ten fiziksel olarak faydalanmamız şuan için mümkün değil. Sonradan bize katkıları olabilir. Milli maç arasında Evkur Malatyaspor ile yaptığımız hazırlık maçında sakatlığı sona eren Zeki ve Olcan gibi oyuncu arkadaşlarımızın durumunu görmek için iyi bir fırsat oldu” dedi.

 

“ALANYASPOR SAHASINDA İYİ OYNUYOR”

 

Sakatlığı sona eren oyuncularımızdan Aytemiz Alanyaspor ile 21 Ekim günü saat 16.00’da Alanya’daki karşılaşmada faydalanabileceklerini ifade eden Teknik Direktörümüz Bülent Korkmaz, “Bu oyuncuları Alanyaspor kadrosuna alacağız. Hamle olarak bize alternatif yaratacaklar. Bu maça en iyi şekilde hazırlandık. Çok koşmamız ve mücadele etmemiz gereken maçlardan biri. Umarım maçı alırız. Alanyaspor geçen senedeki kadrosunu 1-2 oyuncu hariç koruyor. Kendi sahasında da iyi de oynuyor” şeklinde konuştu.

 

“KADROMUZDA REKABET ARTACAK”

 

Aytemiz Alanyaspor’un takım olarak en önemli özelliğinin rakibinden daha fazla koşması ve mücadele etmesi olduğunu futbolcularımıza da söylediğini belirten Teknik Direktörümüz Bülent Korkmaz, “Çok çekişmeli bir maç olacak. Charles ve Barrada da iyileşmek üzere. Onların da iyileşmesiyle kadromuzda rekabet daha da artacak. Bu sene zor bir süreç olacak önemli olan bu süreci en iyi şekilde atlatmak. Puan hedefimize ulaşmak istiyoruz. Sıralama olarak da mümkün olduğu kadar yukarıda bitirmeyi istiyoruz” dedi.

 

 

Futbol