01 Kasım
1.11.2018 14:41:04
Teknik Direktörümüz Bülent Korkmaz Haftalık Basın Toplantısını Gerçekleştirdi

Spor Toto Süper Lig'in  11. haftasında deplasmanda cumartesi günü Kasımpaşa ile karşılaşacak takımımızda Teknik Direktörümüz Bülent Korkmaz, Atilla Konuk Tesisleri'nde basın toplantısı düzenledi.

 

Kasımpaşa'nın güçlü bir ekip olduğuna dikkat çekerek konuşmasına başlayan Teknik Direktörümüz Bülent Korkmaz, "Kasımpaşa en çok gol atan, en çok hızlı hücuma çıkan ve direkt kaleye gidebilen bir takım. Her maç olduğu gibi bu maç da zor ama biz en iyi şekilde çalışmaya devam ediyoruz. İnşallah hafta sonu da iyi sonuçla Antalya'ya döneriz" dedi.

 

Basın toplantısında hafta içi oynanan kupa maçının değerlendirmesini de yapan Korkmaz, Ziraat Türkiye Kupası 4'üncü tur maçında Yomraspor'a karşı sürpriz yaşanmamasının sevindirici olduğunu söylerek oyuncularına teşekkür etti.

 

Sakatlığı devam eden Charles'ın kısa bir zaman içinde takıma katılacağına değinen Teknik Direktörümüz, kupa maçın oynayan ve sakatlıktan yeni çıkan oyuncuların performanslarının artacağını, eksikliklerin giderilmesiyle daha hazır bir Antalyaspor olacağını belirtti. 

 

 

Futbol