25 Ekim
25.10.2018 10:37:27
Teknik Direktörümüz Bülent Korkmaz: Kazanırsak Daha Güvenilir Noktalara Geleceğiz

27 Ekim Cumartesi günü saat 19.00'da Antalya Stadyumu'nda ağırlayacağımız Trabzonspor’u yenmek istediklerini söyleyen Teknik Direktörümüz Bülent Korkmaz, “Bu maçı da kazanırsak daha güvenilir noktalara geleceğiz. Bu noktada en büyük katkının taraftarın olacağını düşünüyoruz” dedi.

 

 

 

Teknik Direktörümüz Bülent Korkmaz, Spor Toto Süper Lig’in 10. Hafta karşılaşmasında oynayacakları Trabzonspor maçı ve geçtiğimiz hafta alınan Aytemiz Alanyaspor galibiyet hakkında basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

 

Geçtiğimiz hafta deplasmanda elde ettiğimiz Aytemiz Alanyaspor maçı galibiyetiyle ilgili konuşarak başlayan Teknik Direktörümüz, “Karşılaşmada bizi yalnız bırakmayan ve gerçekten hayran olduğum bir taraftar grubumuz vardı. Belki de galibiyet ateşini onlar fitilledi. Onlara teşekkür etmek istiyorum. Alanyaspor maçında ilk yarıda istediğimiz oyunu oynadık. 2. yarıda topun sahibi olamadık. Rakibin 10 kişi kalmasından sonra da bu böyle oldu. Topun bizde daha fazla kalması gerektiğini söylüyoruz. Ama önemli olan sonucu alabilmek. Son 3 maçta da bunu yaptığımızı düşünüyorum. 90 dakika boyunca her şeyi doğru yapamayız. Pozisyon bazen yanlış yapmanıza da vesile olabilir” dedi.

 

“ALTYAPIDAKİ OYUNCULARIMIZI DA GÖRME ŞANSIMIZ OLDU”

 

Trabzonspor maçı öncesi dün altyapı takımıyla maç yaptıklarını söyleyen Teknik Direktörümüz Bülent Korkmaz, “Beğendiğimiz ve gelişme kaydedecek altyapı oyuncu grubumuzla, A takımımızda sakatlıktan gelen ve iyileşen oyuncularımızla maç yaptırdık. 30’ar dakikadan 2 devreli bu maçta altyapıdaki oyuncularımızı da görme şansımız oldu. Tabii ki oynamayan ve sakatlıktan gelen oyuncularımızın da maç performansını arttırmak istedik. Bu şekilde altyapıyla beraber koordineli bir şekilde çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

 

“SAKAT OYUNCULARIMIZI İYİ BİR SEVİYEYE GETİRDİK”

 

Trabzonspor’un çok yetenekli ve genç oyuncuları olduğunu söyleyen Teknik Direktörümüz, “Onların ne kadar artı yönleri de olduysa da eksi yönleri de var. Bunları analiz ediyoruz, buna göre antrenman ve taktik anlayışımızı belirliyoruz. Sakat oyuncularımızı da ekstra antrenmanlar yaparak iyi bir seviyeye getirmeye çalışıyoruz. Bir tek Charles var. Onun da bu ayın sonunda hazır olacağını düşünüyorum. O da hazır olduğunda forma rekabeti de artacak. Ama en önemlisi bu haftaki maçı kazanmak istiyoruz. Kazanırsak daha güvenilir noktalara geleceğiz. Bu noktada en büyük katkının taraftarın olacağını düşünüyoruz” ifadelerini kullandı.

 

 

Futbol