13 Aralık
13.12.2018 13:59:50
Teknik Direktörümüz Bülent Korkmaz:  Takım Halinde Oynamalıyız

Teknik Direktörümüz Bülent Korkmaz, Atilla Vehbi Konuk Tesisleri’nde düzenlenen basın toplantısında Evkur Yeni Malatyaspor maçı öncesi açıklamalarda bulundu.

 

Teknik Direktörümüz Bülent Korkmaz, Atilla Vehbi Konuk Tesisleri’nde antrenman sahasında basın mensuplarıyla bir araya geldi. Evkur Yeni Malatyaspor maçı öncesi değerlendirmelerde bulunan Teknik Direktörümüz  zor bir rakip ve zor bir karşılaşma olacağını söyledi.

 

Zorlu bir maç sürecine girdiklerini söyleyen Bülent Korkmaz, “Geçen hafta dediğim gibi son 3 hafta ve zorlu maç sürecine girmiştik. Geçtiğimiz hafta deplasmanda aldığımız Bursaspor galibiyetiyle ilkini atlattık. Sahada çok iyi bir oyun sergiledik ve iyi bir takım savunması yaptık. Bu hafta, geçen hafta da deplasmanda kazanan Evkur Yeni Malatyaspor’a karşı oynayacağız. İyi ve dirençli bir takım. Kendi sahasında özellikle iyi oynayan ve ne yaptığını çok iyi bilen bir takımla oynayacağız. Tabii onlar için ne kadar zor ise; bizim için de zor olacak” dedi.

 

“RAKİPTEN DAHA ÇOK KOŞMALI VE MÜCADELE ETMELİYİZ"

 

Her maçta olduğu gibi bu maçta da rakibinden daha çok koşmaları ve mücadele etmeleri gerektiğini de söyleyen Teknik Direktörümüz Korkmaz, sözlerine şöyle devam etti: “Dolayısıyla tekrar aynı şeyi söylüyorum. Onlardan daha çok koşmalı ve mücadele etmeliyiz. Takım halinde oynamalıyız. Bunu yaptığımız sürece oyunda da bir sıkıntı yaşamayız. İnşallah hafta sonu da bunu en iyi biçimde yapıp, istediğimiz sonucu alırız. Sakat oyuncularımıza konu gelirse; Doukara kondisyoner eşliğinde çalışıyor. Charles de iyileşti ama onun da fiziksel olarak tam hazır. Dolayısıyla yoğun bir sakatlık yaşayan oyuncumuz kalmadı.”

 

 

 

 

Futbol