01 Kasım
1.11.2017 11:46:20
Teknik Direktörümüz Leonardo Araujo Haftalık Basın Toplantısını Gerçekleştirdi

Teknik Direktörümüz Leonardo Araujo, basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Teknik Direktörümüz, geçtiğimiz hafta oynanan Bursaspor maçı hakkında da değerlendirmelerde bulundu.

 

Deplasmanda karşılaştıkları Bursaspor maçının oldukça zorlu bir maç olduğunu belirten Teknik Direktörümüz Leonardo, “ 4-0’lık ağır bir yenilgi. Kötü bir sonuç. Üstesinden gelemedik. Bir sonraki maçımızda üstesinden gelmek için hızlı bir şekilde çalışmaya devam ediyoruz. Aslında skor 1-0 olana kadar iyi oynuyorduk. Baskılı bir ortamda ve deplasmanda oynamamıza rağmen iyi bir oyun sergiledik. Korner atışından yenilen bir gol ve Sandro’nun kırmızı kartıyla bir kişi eksik olarak 10 kişi kalmamız dezavantajdı.  İkinci yarının ardından yediğimiz gollerle maçı kaybettik” diye konuştu.

 

“ZEKİ, DJOUROU VE NASRİ’NİN SAKATLIKLARI DEVAM EDİYOR”

 

Takımdaki sakat oyuncuların sorulması üzerine de açıklamalarda bulunan Teknik Direktörümüz Leonardo, “Sakat oyuncularla ilgili büyük bir liste sayabilirim. Hem ağır sakalık hem de hafif sakatlık yaşan oyuncularım var. Bunu en yakın atlatacak William diyebilirim. Bu sabah kontrolü olacak. Hızlı bir şekilde dönmesini bekliyorum. Bunun dışında Zeki, Djourou ve Nasri’nin sakatlıkları devam ediyor. Hemen hemen tüm maçlarda oynayan Charles, Chico, Diego gibi oyuncularım da var” dedi.

 

“ZOR BİR DURUM AMA ÜSTESİNDEN GELMEMİZ GEREKİR”

 

Sandro’nun gördüğü kırmızı kart hakkında sorulan soruya da yanıt veren Teknik Direktörümüz Leonardo, “Sandro, yanlış bir hareket yaptığının farkında. Maçta 10 kişi kalmak kolay değil. Göztepe maçının 22. dakikasında bir kişi eksik kalmıştık. Bu maçta da 40. dakika sahada eksik kaldık. Zor bir durum ama üstesinden gelmemiz gerekir. Yenilgiler her zaman zordur. İçinde bulunduğumuz duruma baktığımızda 4 maçta aldığımız 3 yenilgi var. Diğer tarafta bize inanan insanlar ve gönül veren taraftarlarımız var. Onlar da takımlarının iyi yerde olmasını beklerler her zaman” ifadelerini kullandı.

 

“TARAFTARLARIMIZA İHTİYACIMIZ VAR”

 

Leonardo sözlerine şöyle devam etti: “Ardı ardına alacağımız galibiyetler, bizi içinde bulunduğumuz bu kötü durumdan çıkarıp, yeni bir sayfa açmamıza vesile olacaktır. Çünkü taraftarlarımıza ihtiyacımız var. Onlar sürekli bizi desteklemek için stadyuma geliyor. Güzel futbol ve galibiyet bekliyorlar. Bu beklentileri karşılamak durumundayız. Bu durumun üstesinden gelebilecek kalitede bir takımımız. 2-3 galibiyet bizi puan tablosunda yukarılara taşıyacak. Takım üzerine çalışıyor, deniyoruz. Duran toplardan; frikik ve kornerden çok fazla gol yiyoruz. Bu eksikliğimizi hızlı bir biçimde kapatmalıyız. Bu açık kapandığında puan tablosunda yukarılara çıkacağız.”

Futbol