03 Ağustos
3.08.2017 13:26:29
Teknik Direktörümüzden Yeni  Sezon Öncesi İlk Basın Toplantısı

Teknik Direktörümüz Rıza Çalımbay, Atilla Konuk Tesislerimizde düzenlediği basın toplantısında soruları yanıtladı.

 

Bolu ve Avusturya’da yaptıkları kamp döneminden duyduğu memnuniyeti dile getiren Teknik Direktörümüz Rıza Çalımbay; “Gerede’de yaptığımız ilk kampımız 2 hafta sürdü. Çalışma açısından çok güzel ve verimli bir kamp dönemi geçirdik. 3 gün ara verdikten sonra 2. etap kamp dönemi için Avusturya’ya geçtik. Buradaki amacımız orada 3 tane hazırlık maçı yapmaktı. Hem çalışma hem de maçtaki performanslar anlamında güzel geçti. Maçlarımızda tüm arkadaşlarımızı oynattık. Böylece tüm futbolcularımız hakkında fikir sahibi olduk. Yeni gelen arkadaşlarımıza da uyum sağlama açısından iyi bir dönem oldu” şeklinde konuştu.

 

“DENİZ 5-6 HAFTA OYNAYAMAYACAK”

 

Başarıyla tamamlanan kamp döneminde yeni transferimiz Jeremy Menez’in yanı sıra Deniz Kadah’ın sakatlanmasının yaşanılan tek olumsuz şey olduğunu belirten Rıza Çalımbay, “Menez’in sakatlığı büyük ölçüde bir sakatlık değil. Bize gelmeden önce ihmal edilmiş bir sakatlığı vardı. Doktoru daha dikkat etseydi, bize gelmeden önce küçük bir operasyon geçirip hazırlık dönemine katılabilirdi. Kampın başladığı ilk gün sakatlandı ve sonrasında da küçük bir ameliyat geçirdi. 9 Ağustos’tan sonra Menez de aramıza katılacak ve antrenmanlarımızda yer alacak. Deniz’in sakatlığı biraz uzun.  5-6 hafta oynamama ihtimali var” dedi.

 

“GERÇEKTEN İYİ OYUNCULAR ALDIK”

 

Yeni sezon öncesi gerçekleştirilen transferlerden duyduğu memnuniyeti de dile getiren Teknik Direktörümüz Rıza Çalımbay, “Gerçekten iyi oyuncular aldık. Kampta ve hazırlık maçlarımızda kendileri hakkında biraz daha fikir sahibi olduk. Kamp ortamının güzel geçmesinden dolayı uyum süreçlerini daha kolay atlattılar. 2-3 tane daha transfer yapmak istiyoruz. Bu konuyu başkanımız ve yönetimimizle de paylaştık.  Transferlerimiz Beşiktaş maçından daha önce olursa; eksik olan oyuncularımızın yerini doldurmuş olacağız” ifadelerini kullandı.

 

 “BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZ DEVAM ETMELİ”

 

Geçtiğimiz sezon mükemmel bir sezon geçirdiklerini hatırlatan Teknik Direktörümüz Rıza Çalımbay, “Kimsenin beklemediği çok iyi maçlar oynadık. Geçen seneki istikrarımızı devam ettirmek hatta üzerine daha da fazlasını koymak istiyoruz. Ama bu sene zorlu bir sezon olacak. Bunun da farkındayız. Kendimize güveniyoruz. Geçen sezon nasıl iyi bir yerde bitirdiysek bu sezon da bunun için elimizden geleni yapacağız. Başta yönetimimizin, taraftarımızın, teknik heyetimizin ve futbolcularımızın birlik ve beraberliğin yine aynı şekilde olması gerekiyor. Yani bu bağlılık olmazsa sıkıntı yaşarız” şeklinde konuştu.

Futbol