05 Eylül
5.09.2017 14:56:46
William Vainquer İmzayı Attı
 
 
 
Antalyasporumuzun İtalya ekibi Roma'dan 3 yıllığına renklerine bağladığı William Vainqueur için imza töreni düzenledi. Asbaşkanımız Şefik Öz, Vainqueur'ün başarılı kariyerine bundan sonra Antalyasporumuz'da devam edeceğini belirtti. 
 
 
 
 

28 yaşındaki Fransız futbolcu ise Antalyaspor'a transfer olduğu için çok mutluluk duyduğunu dile getirerek, "Transferinde emeği geçenlere teşekkür ederim. İki gün önce gelmeme rağmen Antalya'yı çok sevdim. Sahada olmak için sabırsızlanıyorum. Kadromuzda Samuel Eto'o, Samir Nasri, Jeremy Menez gibi kariyerli oyuncular var. Antalyaspor'un vizyonunun beni buraya çekti" dedi. 

 

Takımda 19 numaralı formayı giyeceğini, kendisini fiziken hazır hissettiğine dikkati çeken Vainqueur, bu haftaki Galatasaray maçına yüzde 100 hazır hale gelip, sahada görev almak istediğini söyledi.  Yönetim Kurulu Üyelerimiz Mustafa Söylemez ve Haldun Kilit de katıldı.

 

WILLIAM VAINQUER KİMDİR?

 

Futbola, Fransa temsilcisi Nantes'ın altyapısında başlayan William Vainqueur, Belçika'nın Standard Liege, Rusya'nın Dinamo Moskova, İtalya'nın Roma ve Fransa'nın Olympique Marsilya ekiplerinde forma giydi. Kariyeri boyunca 304 maça çıkan Fransız oyuncu, 9 gol attı. Vainqueur, geçen sezon kiralık olarak Olympique Marsilya'da 33 karşılaşmada oynadı.

 
 
 
 
 
 
 

 

 
 

Futbol