25 Temmuz
25.07.2018 21:29:50
Ado Den Haag 0 – 1 Antalyaspor

Antalyasporumuz, Hollanda kampındaki dördüncü ve son hazırlık maçında Ado Den Haag’ı 1-0 yendi. Takımımız, pazartesi ve salı günleri üst üste 2 maç oynadığı için yorgun olmasına rağmen Ado Den Haag karşısında etkili ve tempolu futbol sergiledi. Antalyasporumuzu galibiyeti taşıyan golü 81. dakikada Doukara penaltıdan kaydetti.

 

Karşılaşma, Antalyasporumuzun kamp çalışmalarını gerçekleştirdiği komplekste antrenmanlarını yaptığı sahada oynandı. Antalyasporumuz, Ado Den Haag karşısında Boffin, Celustka, Diego, Nazım (Dk.77 Salih), Birkan, William (Dk.70 Drole), Hakan (Dk.60 Osman), Harun (Dk.46 Yekta), Maicon (Dk.77 Mustafa), Danilo (Dk.86 Chico), Doukara (Dk.81 Halim)’dan oluşan onbirle mücadele etti.

 

İKİNCİ YARIDA 8 KORNER ATIŞI

 

Antalyasporumuzun ilk yarı 13. dakikada Danilo, 23 ve 34. dakikalarda ise Maicon ile Ado Den Haag kalesini yokladı, ancak Hollanda ekibinin kalecisi geçit vermedi. Takımımız, baskılı oyununu ikinci yarıda da sürdürdü. İlk yarı bir kez korner kullanan takımımız, ikinci yarıda rakip kaleye yaptığı baskılar sonucunda 8 kez korner kullandı. Rakip Ado Den Haag ise bu yarıda hiç korner atışı kazanamadı. Karşılaşmanın 77. dakikasında Maicon’un yerine oyuna dahil olan Mustafa İnan, 4 dakika sonra ceza sahasına girdiğinde düşürülünce hakem penaltı noktasını gösterdi. Atışı kullanan Doukara, takımımızı 81. dakikada 1-0 öne geçirdi. Karşılaşma, Antalyasporumuzun 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.

 

 

 

 

 

 

 

Futbol