05 Mart
5.03.2016 10:24:53
Antalyaspor Kulübü Derneği Yönetim Kurulu Basın Açıklaması

BASIN DUYURUSU

 

Antalyaspor Kulübü Derneği Yönetim Kurulu olarak göreve geldiğimiz 2013 Haziran ayından itibaren yönetim kurulu toplantılarında her konuyu detayları ile ele alarak kararları ortak aldığımızı belirtiriz.

 

Asli görevimiz olan Amatör Spor Branşları dışında, göreve başladığımız süreçte en önemli hedefimiz olan tesisleşme ile ilgili Döşemealtı Yeşilbayır’ daki tahsis sorununu çözüme kavuşturduk.

 

Ayrıca kulübümüzde daha katılımcı, şeffaf ve demokratik bir kurumsal yapıyı sağlayacak şekilde hazırladığımız Yeni Tüzüğümüz 2014 Aralık Olağanüstü Genel Kurulunda oy birliğiyle kabul edildi ve aynı Genel Kurul’da 01 Ocak 2016 yılına kadar yetki aldığımız üye sicil çalışmalarını da tamamladık.

 

2016 yılı itibariyle Antalyaspor Kulübü Derneği’nin sicil çalışmalarının tamamlanması neticesi ve yeni tüzüğünün işlemeye başlamasıyla Yönetim Kurulumuz ile birlikte Divan İcra Kurulu ve Kulüp Derneği’nin diğer organlarınca büyük hissedar A.Ş ve Kulüp Derneğimizle ilgili veriler daha etkin bir şekilde Genel Kurul Üyelerimize ve camiamıza sunulmasının yolu açılmıştır.

 

Antalyaspor Spor Faaliyetleri A.Ş’nin tüzel kişiliğinin çalışmaları, aldıkları sorumluluk ve riskler Anonim Şirketin Yönetim Kurulu’na aittir. Bu sorumluluk ve risklerin desteğe ihtiyaç olduğunun da bilincindeyiz. Kurumsal dernek yapımızın Antalyaspor A.Ş Yönetimlerine vereceği destek şahıslarla ilgili değil ancak Antalyaspor’un bütününün menfaatleri doğrultusunda olmaktadır ve olacaktır.  Bu bilinçle sorumluluklarımız yerine getirilmektedir.

 

Antalyaspor Kulübü Derneği Yönetim Kurulu

 

Nafiz TANIR                            İsmail BİLAL                          Aşkın ÇOMAKOĞLU

 

Başkan                                  Başkan Yrd.                            Sekreter                                                        

 

 

 

Ziya ERBAŞ                             E.Murat SÜĞLÜN                   Şefik ÖZ

 

Sayman                                   Üye                                     Üye

 

 

 

Tahsin AKSOY                         Can SARAÇOĞLU                    Levent BARUT

 

Üye                                         Üye                                      Üye

 

 

 

 

 

Mehmet BAŞARAN                 Kadri CENGAVER

 

Üye                                      Üye

Futbol