23 Ocak
23.01.2017 15:18:12
Başkent’ten Antalyaspor Geçti

Deplasmanda Osmanlıspor’u 2-1 yenen Antalyasporumuz, taraftarına coşku yaşatmaya devam ediyor. Kar yağışı sonrası çimleri tamamen bozulan ve zemini sertleşen Osmanlı Stadı’nda oynanan karşılaşmada 45 dakika 1-0 mağlup durumda mücadele eden takımımız, biri 89, diğeri 90+3 olmak üzere 4 dakikada bulduğu 2 golle galibiyete uzandı.

 

ÖNCE ANITKABİR ZİYARETİ

 

Antalyasporumuz, yaklaşık 1500 kişi ile Ankara’ya çıkarma yapan, maçtan önce Anıtkabir’i ziyaret ziyaret eden ve maçta da müthiş tribün desteği veren taraftarının bu anlamlı ve güzel davranışını galibiyetle ödüllendirdi. Taraftarımız, maçtan önce ve maç sırasında Osmanlıspor taraftarı ile karşılıklı olarak ülke bütünlüğü temalı tezahüratlar yaparak, iki takımın taraftarı arasında olay çıkacağını öne sürenlere hayal kırıklığı yaşattı. Ankara girişinde karşıladığı taraftarımızın Anıtkabir ziyaretine de nezaret eden Antalya Milletvekili Devrim Kök, maçı da başkanımız Ali Şafak Öztürk ve yöneticilerimizle birlikte şeref tribününde izledi.

 

MBILLA YİNE BOŞ GEÇMEDİ

 

Devre arasında takımımıza transfer olan Salih Dursun, Osmanlıspor maçında ilk onbirde başladı ve 90 dakika oyunda kalarak Antalyasporumuzun forması ile ilk resmi maçını oynamış oldu. Antalyasporumuzun 3-0 kazandığı Gaziantep’teki maçta takımımızın ilk golünü atarak kendisi de bu sezon ilk kez gol siftahı yapan Etema Mbilla, Osmanlıspor maçında da takımımızın gol perdesini aralayan isim oldu. Ligin ilk yarısında gol sevinci yaşayamayan Mbilla, üst üste 2 maçta da rakip ağları havalandırıp ligin ikinci yarısına gollü başlangıç yaptı.

 

TRİBÜN ÖNÜNDE SELFIE

 

Başkanımız Ali Şafak Öz türk, asbaşkanlarımız Bora Terzioğlu ve Nurettin Ünal, yönetim kurulu üyelerimizden Emin Hesapçıoğlu ve Salih Peker, Osmanlıspor deplasmanında takımımızın yanındaydı. Yöneticilerimiz, taraftarımızın çağrı süzerine maçtan sonra tribün önüne giderek galibiyet coşkusunu birlikte yaşadı. Başkanımız Ali Şafak Öztürk, taraftarımızın istediği üzerine üçlü çektirdi. Yöneticilerimiz, taraftarımızın bulunduğu tribün önünde selfie çekimi yaptıktan sonra soyunma odasına giderek teknik heyet ve futbolcularımızı kutladı.

 

 

 

 

 

 

 

Futbol