05 Nisan
5.04.2018 16:50:18
Futbol Takımımızdan Garnizon Komutanlığı'na Ziyaret

Profesyonel futbol takımımız ve teknik ekibimiz, dün 3. Piyade Eğitim Tugay Komutanlığı’nı ziyaret etti.

 

Antalya Garnizon Komutanı P. Albay Tahir Savran’ın ev sahipliğinde, Antalya Deniz Komutanı Dz. Kd. Albay Gökhan Göktaş ve Hava Meydan Komutanı Hava Albay Mustafa Tunay’ın da yer aldığı ziyarette takımımız ,3. Piyade Eğitim Tugay Komutanlığı’nın bahçesinde ağırlandı.

Antalya Garnizon Komutanı P. Albay Tahir Savran Antalyaspor’u yakından takip ettiğini belirterek, “Şehrimizin her iki takımını da yakından takip ediyoruz. Sizleri, burada ağırlamaktan büyük mutluluk duyduk” diye konuştu. Takımımız adına konuşan Hamza Hamzaoğlu da, “Sizinle gurur duyuyoruz. Afrin’de ve memleketin dört bir yanında görev yapan Mehmetçiğimiz adına bu ziyareti yapmak istedik. Şehit olan tüm Mehmetçiklerimize de Allah’tan rahmet diliyoruz” dedi.

Yaklaşık yarım saat süren ziyarette, Teknik Direktörümüz Hamza Hamzaoğlu kulübümüz adına Antalya Garnizon Komutanı P. Albay Tahir Savran, Antalya Deniz Komutanı Dz. Kd. Albay Gökhan Göktaş ve Hava Meydan Komutanı Hava Albay Mustafa Tunay’a Antalyaspor Store ürünlerinden oluşan hediye paketlerini takdim etti.

 

 

Futbol