24 Ocak
24.01.2018 15:20:21
Teknik Direktörümüz Hamza Hamzaoğlu'ndan Açıklamalar

Teknik Direktörümüz Hamza Hamzaoğlu, Teleset Mobilya Akhisarspor maçı öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

 

Geçtiğimiz hafta evimizde oynadığımız Beşiktaş maçı hakkındaki soruları da yanıtlayan Teknik Direktörümüz Hamza Hamzaoğlu, “Maçı kaybetmemize rağmen maçtaki performansımızla ilgili memnuniyet bizi çok mutlu etti. Biz de oyuncularımızın özverisi ve mücadelesinden dolayı çok mutlu olduk. Ama eksiklerimiz var. Biz onun da farkındayız. Biraz daha dikkatli çalışmamız gerekiyor. Tabii zamana da ihtiyacımız var. Ama önemli olan takımın niyeti. Sahada kazanmak için birlikte bu mücadeleyi ortaya koyduk. Ceza sahamızda kalabalıkken yediğimiz goller de düşündürücü. Bunlara da önlem alacağız. Biraz daha uyum yakaladığımızda inşallah bu tarz golleri de yemeyeceğiz” dedi.

 

“GÜZEL VE ÇEKİŞMELİ BİR MAÇ OLACAK”

 

Lig’de kalan 16 tane final değerinde maçın olduğunu hatırlatan Teknik Direktörümüz Hamza Hamzaoğlu, “Her maç bizim için çok önemli. Kiminle ve nerede oynarsak oynayalım her maç bizim için final niteliğinde. Bu hafta Akhisar’a gidiyoruz. Güzel ve çekişmeli bir maç olacak. İki takımın da puana ihtiyacı var. Hakedenin ve iyi mücadele edenin kazandığı bir maç olsun. Bir iki noktaya takviye yapacağız. Kadro derinliğine ihtiyacımız var. Transfer çalışmalarını sürdürüyoruz” diye konuştu.

 

 

Futbol