21 Aralık
21.12.2016 18:41:22
Başkanımız Basının Sorularını Yanıtladı: “Samuel Eto’o için teklif almadık”
 

Antalyasporumuzun bugün Hasan Subaşı Tesisleri’nde yaptığı antrenmanı izleyen Başkanımız Ali Şafak Öztürk, basın mensuplarının transfer çalışmaları, 2-1 kaybedilen Bursaspor maçı ve bu hafta iç sahada oynanacak Kasımpaşa maçı ile ilgili sorularını da yanıtladı. Başkanımız Öztürk, “Basında Trabzonspor’un Samuel Eto’o’ya talip olduğu haberleri yer aldı. Ayrıca, Antalyaspor’un dış transferde ilgilendiği iddia edilen isimler ortaya atıldı. Bunlar doğru mu?” sorusuna şöyle yanıt verdi:

 

ETO’O DA  YERE GİTMEK İSTEMİYOR

 

“Bir görüşme olmadı bize Eto’o ile ilgili gelmiş bir teklif de yok. Ben sezon başında da söylemiştim bu işleri. Özellikle transfer dönemi gelince tekrar konuşuluyor bazı şeyler ama özellikle biz bazı problemler yaşadıktan sonra oyuncumuzla ilgili şu an çok iyi bir yerdeyiz. Samuel Eto’o bu takımın kaptanı ve gerçekten çok değerli bir oyuncu. Ve şu anda hem o mutlu, hem biz ondan çok mutluyuz. Biz oyuncumuzu göndermeyi düşünmüyoruz. Biz oyuncumuzla devam etmek istiyoruz. Artılarını daha da iyi kullanmak istiyoruz önümüzdeki dönemde. Şu an hiçbir kulüpten teklif gelmedi. İlgilenenler olabilir, bu da çok normal oyuncunun kalitesinden dolayı. Ama biz gayet memnunuz, oyuncumuzu da göndermeyi düşünmüyoruz şu anda.

 

Oyuncumuzla da görüştüm. Kesinlikle kalmak istiyor kulüpte, memnun. Ama ben her zaman söyledim; her futbolcu doğru fiyata doğru şartlarda satılabilir. Şu anda öyle bir niyetimiz yok. Biz oyuncumuzdan memnunuz, o da bu kulüpte bulunmaktan gayet memnun.

 

EN AZ 4 TRANSFER YAPILIR

 

Normalde biraz daha sessiz gideriz bir transferde ama konuşulan oyuncularla ilgileniyoruz. Daha onlar netleşecek oradan ilgilendiğimiz oyuncular var. Pozisyoner anlamda en az 4 transfer yapacağız gibi gözüküyor. Bu 1-2 kişi daha fazla da olabilir ama en azından kiralamalarla beraber 4 transfer yapacağız gibi gözüküyor. Sayımız belli değil ama takımdan ayrılacak oyuncular da olacaktır bu dönemde. Orada da özellikle oynamayan oyunculardan aralarından bazıları takımdan ayrılabilir.

 

BURSA’DA İLK YARI KÖTÜYDÜK 

 

Basın mensupları, başkanımız Öztürk’e deplasmanda 2-1 kaybedilen Bursaspor maçı ve bu hafta iç sahada oynanacak Kasımpaşa maçı ile ilgili görüş ve düşüncelerini de sordu. Başkanımız Öztürk, bu konudaki düşüncelerini şöyle açıkladı:  

 

“Tabi ki böyle bir seriden sonra, 6 maç yenilmezlikten sonra yenilgi biraz üzüyor ama bunlar da hiç moral bozmamak lazım. İlk 8 hafta nerede olduğumuz belliydi. İlk 8 haftada 3 puandan sonra böyle bir seri yakalamak ve Bursa zor bir deplasmandan puan almamak normal şeyler. Ama bizim hedeflerimiz doğrultusunda inşallah genel performans daha iyi yerlere gelecektir. Bursa’da bizi üzen ilk yarıdaki performans oldu. Antalyaspor’u yakışmayan bir performans oldu. Orada da zaten hocamız da oyuncularımız da memnun değildi bu performanstan. Tabi takım iyi oynadığı zaman neler yapabileceğini herkes görmüş oldu. İnşallah öyle de devam edecek. 

 

KASIMPAŞA MAÇI 6 PUANLIK 

 

Kasımpaşa maçı çok önemli maç. Baktığımız zaman bunlar 6 puanlık maç olarak tabir ettiğimiz özellikte. Şu andaki pozisyonumuzdan dolayı önemli maç. Kasımpaşa’nın da son maçta namağlup Beşiktaş’ı yenmeleri onlara motivasyon olacaktır. Ancak bizim de ayrı bir motivasyonumuz var ve biz hocamıza güveniyoruz. Hocamız daha önceden görev yaptığı için eski takımı Kasımpaşa’nın içini dışını her şeyini biliyor. İnşallah o maçtan da iyi sonuçla çıkacağız. Amacımız burada özellikle pozitif bitirmek ilk yarıyı. İkinci yarıya da yeni transferlerle çok güçlü şekilde girmek ve gelecek senenin yatırımının bir kısmını da bu dönemki transferlerle yapacağız.”  

 

 

 

 

 

 

 

Futbol